Ποιοι Είμαστε

 

Το Έπιπλο Παπαϊωάννου για πάνω από μισό αιώνα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αγοραστικό κοινό της Βόρειας Ελλάδας. Γνωρίστε μας κι εσείς καλύτερα, μέσα από τα σημαντικότερα ορόσημα της πολύχρονης ιστορίας της επιχείρησης:

 1. Η Προϊστορία

  Η οικογένεια Παπαϊωάννου, με αρχιμάστορα τον κ. Χρήστο Παπαϊωάννου, ξεκινάει την επαγγελματική της ενασχόληση με την δύσκολη και πολύπλοκη τέχνη της κατασκευής βαρελιών.
 2. Απαρχή

  Η Βαρελοποιεία ως ερέθισμα, μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και από τον πατέρα κ. Χρήστο Παπαϊωάννου στον υιό του Πέτρο Παπαϊωάννου, του οποίου η αγάπη για το ξύλο και την τέχνη της επεξεργασίας του, μετατρέπει την βαρελοποιεία σε επιπλοποιεία.
 3. Νέο Ξεκίνημα

  Ιδρύεται βιοτεχνικός χώρος στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, με κύρια δραστηριότητα το σκαλιστό έπιπλο και τις ανακαινίσεις καταστημάτων.
 4. Ανάπτυξη

  Η επιχείρηση μεταφέρεται σε ιδιόκτητο βιοτεχνικό χώρο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με κύρια δραστηριότητα τις ανακαινίσεις εσωτερικών επαγγελματικών και οικιακών χώρων με σύγχρονο έπιπλο.
 5. Έπιπλα Κουζίνας

  Κατασκευάζεται και διαμορφώνεται ιδιόκτητος εκθεσιακός χώρος στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Στην δραστηριότητα της επιχείρησης περιλαμβάνεται πλέον και ο σχεδιασμός και η κατασκευή εντοιχιζόμενων επίπλων κουζίνας.
 6. Παγκόσμια Καταξίωση

  Η επιχείρηση Έπιπλο Παπαϊωάννου μπαίνει δυναμικά και στην κατασκευή επίπλων μπάνιου και αναγνωρίζεται διεθνώς, κερδίζοντας παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βαφής, γνωστής ως Κρακελέ.
 7. Στην Νέα Εποχή

  Η 3η γενιά της οικογένειας Παπαϊωάννου αναλαμβάνει την επιχείρηση. Με Υπεύθυνο Κατασκευής τον Χρήστο Παπαϊωάννου τον νεότερο, το Έπιπλο Παπαϊωάννου επανασυστήνεται στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας με νέες ιδέες και προτάσεις στο σχέδιο, την κατασκευή και την τοποθέτηση επίπλων παντός τύπου.
 8. Τεχνολογική Αναβάθμιση

  Η επιχείρηση Έπιπλο Παπαϊωάννου προχωράει σε μεγάλης κλίμακας τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού του βιοτεχνικού της χώρου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
 9. Νέα Έκθεση

  Εγκαινιάζεται νέος ιδιόκτητος εκθεσιακός χώρος 2 ορόφων στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
 10. Ραγδαία Ανάπτυξη

  Η ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης οδηγεί στην δημιουργία νέου βιοτεχνικού χώρου κατασκευής επίπλων, έκτασης 600 τ.μ., στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης.