Κουζίνες

 

Οι καλύτερες κουζίνες της αγοράς στις καλύτερες δυνατές τιμές, με τα ποιοτικότερα υλικά, κατασκευασμένες με μεράκι και με εγγύηση την εμπειρία 50 και πλέον χρόνων από τα Έπιπλα Παπαϊωάννου στην κατασκευή κουζινών.

Αποκτήστε κι εσείς την κουζίνα των ονείρων σας από τα Έπιπλα Παπαϊωάννου σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, εύκολα και γρήγορα, με 3 απλά βήματα:

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού με τους εξειδικευμένους interior designers της επιχείρησης μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Διαλέξτε τα υλικά της κουζίνας σας μέσα από μια τεράστια γκάμα από τα καλύτερα υλικά και περιφερειακά της αγοράς.

Σχεδιασμός

Κατόπιν συνεννόησης, ερχόμαστε στον χώρο σας και παίρνουμε τα μέτρα. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε την κάτοψη του χώρου. Σχεδιάζουμε την πρόταση μας για την κουζίνα σας και σας την παρουσιάζουμε σε τρισδιάστατη απεικόνιση. Μαζί επεμβαίνουμε για τις τελευταίες αλλαγές και καταλήγουμε στο τελικό σχέδιο.

Κατασκευή & Τοποθέτηση

Η κουζίνα σας κατασκευάζεται από τους έμπειρους τεχνίτες μας με άψογο επαγγελματισμό και απόλυτη προσήλωση στην λεπτομέρεια. Λίγες μόνο ημέρες μετά τον σχεδιασμό της κουζίνας, το εξειδικευμένο μας συνεργείο τοποθετεί την κουζίνα στον χώρο σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις προτάσεις μας για την κουζίνα σας: